C & G Service logo

Meidän tarinamme

C & G Service oy on vuonna 1998 perustettu autokorjaamo. Tavoitteenamme on helpottaa autoilevien asiakkaidemme elämää. Toimimme Kirkkonummen Pilvijärventiellä.

Henkilöstömme määrä on tällä hetkellä kahdeksan. Työntekijämme ovat kokeneita ja osaavia. Kaikki asentajamme pystyvät suorittamaan autonhuollon perustehtäviä. Lisäksi monella on erityisalaa tietyistä automerkeistä tai täsmätehtävistä.

Lupauksemme

Tavoitteenamme on helpottaa autoilevien asiakkaidemme elämää. Autot ovat kuluvia ja hajoavia tuotteita, mutta me teemme kaikkemme, jotta ne kestäisivät käytössäsi mahdollisimman pitkään. Käytämme vain laadukkaimpia osia ja välineitä. Koulutamme mekaanikkojamme jatkuvasti, jotta sinäkin voit olla varma että autosi on Suomen parhaassa huollossa. 

Emme jätä sinua tien varteen, jos se vain on meistä kiinni!

Tiimimme

Aseta hiiri kuvan päälle nähdäksesi lisätietoja työntekijän kuvaus.

Caj on C & G Servicen perustaja ja yrittäjä itse. Alalta on kokemusta jo vankat 24 vuotta. Caj on taitava organisoimaan asiakaslähtöisen palvelun kokonaisuuksia.

Caj Grönlund

Villem on työskennellyt autohuollon parissa yli 10 vuotta, suurimman osan ajasta C & G Servicellä. Hänen erikoisalaansa ovat vaativat sähkövianhaut.

Villem Vallimaa

Olavi on BG-huoltopalveluiden ammattilainen. Häneltä sujuvat myös muut korjaukset ”valoista vaihteistoihin”. VAG-merkit ovat Olaville tuttuja jo oman autokaluston kautta. Hän on myös valtuutettu sähkö- ja hybridiauto mekaanikkomme.

Olavi Peippo

Markuksella on yli 10 vuoden kokemus alalta asentajana, josta on suuri hyöty nyt toimiessa töiden vastaanotossa.

Markus Lahti

Priit on suurempien vaihteisto ja moottori korjausten ammattilainen yli 20 vuoden kokemuksella. Hänelle myös pienemmät huollot, vianhaut ja korjaustyöt ovat arkipäivää.

Priit Ani

Sanel hoitaa ammattitaidolla niin hitsaukset kuin alustatyötkin. Osaamista löytyy myös kiinteistöhuollon kaluston huollosta, sekä Oplu opetuspolkimien asennuksesta.

Sanel Tekesic

Varaosavastaavana Kim hoitaa osien hankinnan ja palautuksen. Lisäksi hän tuuraa töiden vastaanotossa sekä ottaa vastaan ja luovuttaa autoja.

Kim Koivumäki

Kristian on nuori ja ripeä mekaanikkomme. Häneltä sujuvat ammattitaidolla ja vauhdilla vaativammatkin huollot, sekä moottori ja alusta korjaukset.

Kristian Vaarna

Näin asiakkaamme luottaa meihin

C & G Service Oy IconC & G Service Oy

Pilvijärventie 45

4,7 80 reviews

 • Avatar Matti Papinniemi ★★★★★ 3 weeks ago
  Selkeät tiedot mitä tehdään ja mitä on tehty. Ei mitään negatiivista sanottavaa.
 • Avatar K. K. ★★★★★ 4 months ago
  C&G Service on ammattitaitoinen ja erittäin asiakaspalveluhenkinen täyden palvelun autokorjaamo. Olen käyttänyt C&G:n palveluita useasti, ja aion jatkossakin tehdä niin. Korjaamon ammattitaito ja rehellinen palvelu on myös tarjonnut … More minulle toisen mielipiteen kun jostain syystä en ole merkkikorjaamon lausuntoon luottanut. C&G on myös ainut tietämäni autokorjaamo josta saa kattavan vastauksen sähköpostiin ja ajallaan! Huippu tyyppejä!
 • Avatar Panu Sopanen ★★★★★ 3 weeks ago
  Kerta kaikkiaan loistava palvelu!
 • Avatar Risto Rulamo ★★★★ 5 months ago
  Haluavat tehdä huolellisesti työnsä. Suosittelen!