C&G Service Oy logo

0400915766

C & G Service logo

Meidän tarinamme

C & G Service oy on vuonna 1998 perustettu autokorjaamo. Tavoitteenamme on helpottaa autoilevien asiakkaidemme elämää. Toimimme Kirkkonummen Pilvijärventiellä.

Henkilöstömme määrä on tällä hetkellä kahdeksan. Työntekijämme ovat kokeneita ja osaavia. Kaikki asentajamme pystyvät suorittamaan autonhuollon perustehtäviä. Lisäksi monella on erityisalaa tietyistä automerkeistä tai täsmätehtävistä.

Lupauksemme

Tavoitteenamme on helpottaa autoilevien asiakkaidemme elämää. Autot ovat kuluvia ja hajoavia tuotteita, mutta me teemme kaikkemme, jotta ne kestäisivät käytössäsi mahdollisimman pitkään. Käytämme vain laadukkaimpia osia ja välineitä. Koulutamme mekaanikkojamme jatkuvasti, jotta sinäkin voit olla varma että autosi on Suomen parhaassa huollossa. 

Emme jätä sinua tien varteen, jos se vain on meistä kiinni!

Tiimimme

Aseta hiiri kuvan päälle nähdäksesi lisätietoja työntekijän kuvaus.

Caj on C & G Servicen perustaja ja yrittäjä itse. Alalta on kokemusta jo vankat 24 vuotta. Caj on taitava organisoimaan asiakaslähtöisen palvelun kokonaisuuksia.

Caj Grönlund

Villem on työskennellyt autohuollon parissa yli 10 vuotta, suurimman osan ajasta C & G Servicellä. Hänen erikoisalaansa ovat vaativat sähkövianhaut.

Villem Vallimaa

Olavi on BG-huoltopalveluiden ammattilainen. Häneltä sujuvat myös muut korjaukset ”valoista vaihteistoihin”. VAG-merkit ovat Olaville tuttuja jo oman autokaluston kautta. Hän on myös valtuutettu sähkö- ja hybridiauto mekaanikkomme.

Olavi Peippo

Priit on suurempien vaihteisto ja moottori korjausten ammattilainen yli 20 vuoden kokemuksella. Hänelle myös pienemmät huollot, vianhaut ja korjaustyöt ovat arkipäivää.

Priit Ani

Sanel hoitaa ammattitaidolla niin hitsaukset kuin alustatyötkin. Osaamista löytyy myös kiinteistöhuollon kaluston huollosta, sekä Oplu opetuspolkimien asennuksesta.

Sanel Tekesic

Näin asiakkaamme luottaa meihin

C & G Service Oy IconC & G Service Oy

Pilvijärventie 45

4,6 124 reviews

 • Avatar Jorma Pirilä ★★★★★ 5 months ago
  Erittäin hyvä autokorjaamo ja autohuolto, jota voin suositella. Ystävällinen palvelu ja ammattitaitoiset työntekijät 😁
 • Avatar Leif Flemmich ★★★★★ 7 months ago
  Kävi pieni vahinko ennen joulua. Sai hoidettua samana päivänä. Nopeaa ja hyvää palvelua!
 • Avatar Henna Jokiranta ★★★★★ 8 months ago
  Loistavaa palvelua ja ammattitaidolla tehty työ. Huippu kokemus, auto saatiin kuntoon nopeasti ja joustavasti hädän hetkellä, kiitos!
 • Avatar Matti Nousiainen ★★★★ 8 months ago
  Hinta-arviossa pysyttiin ja vika saatiin korjattua. Ystävällinen asiakaspalvelu.