C & G Service – Autokorjaamo Kirkkonummella

C & G Service on vuonna 1998 perustettu autokorjaamo. Tavoitteenamme on helpottaa autoilevien asiakkaidemme elämää. Toimimme Kirkkonummen Pilvijärventiellä.

Henkilöstömme määrä on tällä hetkellä kuusi. Työntekijämme ovat kokeneita ja osaavia. Kaikki asentajamme pystyvät suorittamaan autonhuollon perustehtäviä. Lisäksi monella on erityisalaa tietyistä automerkeistä tai täsmätehtävistä.

Joukkueemme

Caj Grönlund

Caj on C & G Servicen perustaja ja yrittäjä itse. Alalta on kokemusta jo vankat 24 vuotta. Caj on taitava organisoimaan asiakaslähtöisen palvelun kokonaisuuksia.

puhutut kielet suomi, ruotsi ja englanti
C & G Service - työntekijä

Villem Vallimaa

Villem on työskennellyt autohuollon parissa yli 10 vuotta, suurimman osan ajasta C & G Servicellä. Hänen erikoisalaansa ovat vaativat sähkövianhaut.

Sanel Tekesic

Sanel hoitaa ammattitaidolla niin hitsaukset kuin alustatyötkin. Osaamista löytyy myös kiinteistöhuollon kaluston huollosta.

C & G Service - työntekijä

Olavi Peippo

Olavi on BG-huoltopalveluiden ammattilainen. Häneltä sujuvat myös muut korjaukset ”valoista vaihteistoihin”. VAG-merkit ovat Olaville tuttuja jo oman autokaluston kautta.

C & G Service - työntekijä

Markus Lahti

Markuksella on yli 10 vuoden kokemus alalta asentajana, josta on suuri hyöty nyt toimiessa töiden vastaanotossa. Tarvittaessa myös pienet pikakorjaukset onnistuvat käden käänteessä.

puhutut kielet suomi ja englanti

Kim Koivumäki

Varaosavastaavana Kim hoitaa osien hankinnan ja palautuksen. Lisäksi hän tuuraa töiden vastaanotossa sekä ottaa vastaan ja luovuttaa autoja.

Kristian Vaarna

Kristian on uusi nuori tulokas joukossamme. Hänelle kertyy ahkerasti kokemusta ja kurssitodistuksia.

Valikko