C&G Service Oy logo

0400915766

Auton sähkötyöt ja vianmääritykset, Kirkkonummi

Kaikki auton sähköviat kuntoon ammattitaidolla

Löydämme autosi sähköviat nopeasti ja luotettavasti. Käytössämme on muun muassa Boschin monipuolinen testaustekniikka sekä vaativampaan vianhakuun PicoScopen oskilloskooppi.

Lisäksi käytössämme ovat Autologic-, G-Scan– ja VCDS-testerit.

Korjaamme kaikki merkit

Teemme auton vianmääritykset ja sähkötyöt eri automerkkeihin ja malleihin. Käytössämme on mm. G-Scan2– sekä Boschin monipuolinen testaustekniikka.

Erityisen tuttuja merkkejä meille ovat BMW, Mercedes, Volkswagen, Audi, Skoda ja Seat, joita varten käytössämme oleva Autologic-testauslaitteisto varmistaa merkkitason diagnostiikkatarkkuuden.

Auto­sähkötyöt monipuolisesti

Kokeneet sähkö­asentajamme hoitavat kaikenlaiset auto­sähköön liittyvät työt ammattitaidolla. Teemme esimerkiksi seuraavia autosähkötöitä:

  • vikakoodien nollaukset

  • ABS/ESP järjestelmien sähkötyöt

  • peruutus­kameroiden vianmääritykset

  • ikkunoiden ja keskus­lukituksen sähkötyöt

  • mittariston vikojen korjaukset

  • moottoriohjauksen sähkövianmääritykset

  • ilmastoinnin vianmääritykset.

Tiesitkö?

Auton sähköjärjestelmä on syytä tarkistaa, jos mittaristossa syttyy viasta kertova merkkivalo, tai jos moottorin teho laskee merkittävästi. Nykyajan autojen moitteeton toimivuus perustuu lukuisten antureiden toimittamiin tietoihin, oli sitten kyseessä moottorin/vaihteiston ohjaus tai ajoturvallisuusjärjestelmä, kuten airbag tai ajonhallinta.
Kun järjestelmä havaitsee vian, se sytyttää varoitusvalon ja mahdollisesti rajoittaa moottorin tehoa turvallisuussyistä ja lisävaurioiden välttämiseksi. Sähkövika voi piillä antureissa, ohjainlaitteissa, liitoksissa tai johtosarjassa, tai se voi johtua ohjelmistovirheestä.

Varaa huolto kätevästi

Tai jätä viesti yhteystiedot sivun kautta.