C&G Service Oy logo

0400915766

Ohjauskulmien säätö, Kirkkonummi

Ohjauskulmat kuntoon: aurauskulmien säätö pidentää renkaiden käyttöikää

Aurauskulmien säätö on tarpeen, jos autosi vetää suoralla tiellä vasemmalle tai oikealle, renkaat kuluvat epätasaisesti tai ratti on vinossa.

Väärät aurauskulmat kuluttavat nopeasti hyvätkin renkaat. Ohjauskulmien säätö lisää renkaiden käyttöikää ja tekee autolla ajosta turvallisempaa. Myös rahaa säästyy, kun polttoainetta kuluu vähemmän.

Nelipyöräsuuntaus korjaa aurauskulmat ja tekee autolla ajosta vakaata

Tarkistamme auton kaikki oleelliset ohjausgeometrian arvot uudella JohnBean Prism 42 Elite -laitteella. Mittaamme kaikkien neljän pyörän aurauskulmat ja kallistumat. Säädämme jokaisen pyörän ohjauskulman niin, että auto kulkee suoraan ja tasaisesti.

Nelipyöräsuuntaus on hyvä tehdä säännöllisesti, varsinkin jos renkaiden vaihdon yhteydessä huomataan poikkeuksellista kulumaa. Se on tarpeen erityisesti silloin, kun auton alustan komponentteihin tehdään korjauksia.

Käytössämme on laaja, eri automerkkejä koskeva säätöarvojen tietokanta. Tulostamme tehdyistä säädöistä todistuksen josta käyvät ilmi arvot ennen ja jälkeen säädön.

Kaikki rengaspalvelut kohtuuhintaan

Ohjauskulmien tarkistuksen ja säädön lisäksi saat meiltä renkaiden tasapainotuksetrenkaiden vaihdon ja uudet, hyvät renkaat sopivaan hintaan.

Ohjauskulmien säätö / Aurauskulmien säätö

Aurauskulmien säätö varmistaa autosi pyörien oikean asennon, jotta auton kulkukulma on oikea. Jos ohjauskulmat ovat väärät, renkaiden käyttöikä lyhenee ja auton alustan komponentit, kuten nivelet ja laakerit, kuluvat nopeasti.
Aurauskulmat on säädettävä aina alustan komponenttien uusimisen jälkeen. Myös kuoppaan tai korkeaan asfaltinreunaan ajaminen kovalla vauhdilla saattaa aiheuttaa kulmien muuttumisen, jolloin tarkastus on suositeltavaa.

Visualiner PRISM laite

Varaa huolto kätevästi

Tai jätä viesti yhteystiedot sivun kautta.