C&G Service Oy logo

0400915766

Sähkö- ja hybridiautot

Huollamme ja korjaamme sähkö- ja hybridiautot, aina määräaikaishuolloista korkeajännite akuston vaihtoon asti.

Sähkö- ja hybridiajoneuvot ovat yleistyneet ja jatkavat yleistymistään, jonka johdosta olemme laajentaneet huolto ja korjaus palveluamme syvemmälle sähkö ja hybridiautojen maailmaan.

Etsimme ja korjaamme myös vaativimmat viat joihin kuuluvat mm.

  • Korkeajännite vianhaut
  • Korkeajännite komponenttien vaihdot
  • Korkeajännitteisten osien korjaukset, esimerkiksi vaihteiston sisäisten osien vaihto, joissa sähkömoottori on osa vaihteisto kokonaisuutta.
  • Akustojen vaihdot, jossa tilaamme maahantuojalta alkuperäisen akuston ja asennamme sen autoonne valmistajan laatimien ohjeiden mukaisesti.

Sähkö- ja Hybridiautojen korjaus on luvanvaraista toimintaa, siksi olemmekin valtuutettu E-Expert korjaamo. Asentajamme ovat korkeajännite työskentelyyn valtuutettuja, koulutettuja ja perehdytettyjä ammattilaisia.

Viallisella sähkö- ja hybridiautolla ei aina ole turvallista jatkaa ajamista, jonka takia vian ilmetessä on erittäin tärkeää tarkastuttaa sähkö- ja hybridiauto mahdollisimman nopeasti alan ammattilaisella.

Mikä on e-Expert korjaamo?

TOYO Tyre & Rubber -ryhmä on yksi maailman johtavista rengasvalmistajista. Toyo on tuttu nimi moottoriurheilupiireissä. Toyon palkintokaappi on pullollaan, mikä kertoo yrityksen menestyksestä moottoriurheilussa.

TOYO Tyres on tarjonnut innovaatioita, laatua, suorituskykyä ja erinomaista palvelua 70 vuotta, joista 36 vuotta Euroopassa. Toyo-konsernin yrityksillä on kehitys-, valmistus-, testaus-, jakelu- ja markkinointitoimintoja Amerikassa, Euroopassa, Aasiassa ja Lähi-Idässä sekä Oseaniassa.

Tämän ansiosta TOYO Tyres -yhtiö on luonut pysyvän maineen kaikkialla maailmassa. Ja ketkä tuntevat renkaat paremmin kuin ihmiset, jotka valmistavat ja myyvät niitä päivittäin? Euroopassa useiden lehtien testit ovat suositelleet TOYO Tyres -renkaita, ja Yhdysvalloissa Pohjois-Amerikan renkaiden jälleenmyyjät ovat nimenneet TOYO Tyresin parhaaksi tuotemerkiksi ennätykselliset seitsemän kertaa vuoden 2000 jälkeen.


Lue lisää TOYO Tyresin yli 70-vuotisen historian merkkipaaluista.

TOYO renkaat mainos

Varaa huolto kätevästi

Tai jätä viesti yhteystiedot sivun kautta.