C&G Service Oy logo

0400915766

Renkaiden vaihdon aika lähestyy

Missä kunnossa sinun renkaasi ovat?

Lain mukaan kesärenkaiden kulutuspinnan pääurien syvyyden on oltava vähintään 1,6 mm. Märissä olosuhteissa, vesiliirron välttämiseksi, kulutuspintaa tarvitaan vähintään 4 mm.

Jos haluat vaihtaa kuluneiden tilalle uudet renkaat, jotka varmasti kestävät, meiltä saat laadukkaat TOYO-renkaat kohtuuhintaan. 

Lue lisää ja varaa aika rengastöihin.

Säästä rahaa tasapainottamalla renkaat

Renkaiden tasapainotus tuo sinulle säästöä, sillä renkaiden käyttöikä pitenee ja polttoaineen kulutus vähenee.Renkaat kannattaa tasapainottaa renkaiden vaihdon yhteydessä myös siksi, että ajo säilyy vakaana ja matkanteko on turvallista.

Tutustu tarkemmin Renkaiden tasapainotus -palveluumme.

 

Jätä talvirenkaat meille kesäksi säilöön

Älä turhaan huolehdi renkaiden kantamisesta, pesusta ja säilytyspaikan etsimisestä. Säilytämme renkaasi, kunnes on aika vaihtaa taas talvirenkaat alle.

Ruuhka-aikaan joustamme aukioloajoissa ja hoidamme rengastyöt nopeasti.

Palvelemme sinua arkipäivisin klo 7–17.

Miksi valita TOYO renkaat?

TOYO Tire & Rubber -ryhmä on yksi maailman johtavista rengasvalmistajista. Toyo on tuttu nimi moottoriurheilupiireissä. Toyon palkintokaappi on pullollaan, mikä kertoo yrityksen menestyksestä moottoriurheilussa.

TOYO Tires on tarjonnut innovaatioita, laatua, suorituskykyä ja erinomaista palvelua 70 vuotta, joista 36 vuotta Euroopassa. Toyo-konsernin yrityksillä on kehitys-, valmistus-, testaus-, jakelu- ja markkinointitoimintoja Amerikassa, Euroopassa, Aasiassa ja Lähi-Idässä sekä Oseaniassa.

Tämän ansiosta TOYO Tires -yhtiö on luonut pysyvän maineen kaikkialla maailmassa. Ja ketkä tuntevat renkaat paremmin kuin ihmiset, jotka valmistavat ja myyvät niitä päivittäin? Euroopassa useiden lehtien testit ovat suositelleet TOYO Tires -renkaita, ja Yhdysvalloissa Pohjois-Amerikan renkaiden jälleenmyyjät ovat nimenneet TOYO Tiresin parhaaksi tuotemerkiksi ennätykselliset seitsemän kertaa vuoden 2000 jälkeen.

Lue lisää TOYO Tiresin yli 70-vuotisen historian merkkipaaluista.

Varaa rengastyöt kätevästi

Tai jätä viesti yhteystiedot sivun kautta.