C&G Service Oy logo

0400915766

Renkaiden vaihto ja muut rengastyöt, Kirkkonummi

Meiltä saat kaikki rengaspalvelut saman katon alta: renkaiden vaihtorenkaiden tasapainotusuudet renkaat sekä rengashotelli. Katso myös Ohjauskulmien säätö / Aurauskulmien säätö

Rengassesongin aikaan meillä on joustavat aukioloajat ja nopea palvelu. Varaa aika soittamalla, yhteydenottolomakkeella tai lähetä meille sähköpostia.

Rengasliike Kirkkonummi

Noudatamme renkaiden vaihdossa autonvalmistajan ilmoittamia kiristysmomentteja ja teemme loppukiristyksen aina käsin momenttiavaimella.

Alumiinivanteet kuuluu jälkikiristää noin 50–100 kilometrin ajon jälkeen. Teemme sen veloituksetta ja ilman ajanvarausta meillä vaihdettuihin renkaisiin.

Käytössämme on TPMS-ohjelmointilaite, eli vaihdamme sujuvasti myös aktiivisella rengaspainevalvonnalla varustettujen autojen renkaat.

Talvirenkaat ja kesärenkaat

Uudet renkaat kaikenlaisiin autoihin. Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvät renkaat kohtuuhintaan, ja siksi olemme valinneet TOYO-renkaat yhteistyökumppaniksemme.

Rengashotelli Kirkkonummi

Renkaiden kausisäilytys kuuluu myös palveluihimme. Sinun ei enää tarvitse huolehtia renkaiden kantamisesta, pesusta ja säilytyspaikan etsimisestä. Rengasliike C & G Service palvelee sinua maanantaista perjantaihin klo 7:00–17:00. Varaa vain aika renkaiden vaihtoon, niin me hoidamme loput!

Toyo Tires – Erinomaista palvelua yli 70 vuotta

Paras tuotemerkki ja testimenestyjä

TOYO Tyre & Rubber -ryhmä on yksi maailman johtavista rengasvalmistajista. Toyo on tuttu nimi moottoriurheilupiireissä. Toyon palkintokaappi on pullollaan, mikä kertoo yrityksen menestyksestä moottoriurheilussa.

Toyo Tires on tarjonnut innovaatioita, laatua, suorituskykyä ja erinomaista palvelua 70 vuotta, joista 36 vuotta Euroopassa. Toyo-konsernin yrityksillä on kehitys-, valmistus-, testaus-, jakelu- ja markkinointitoimintoja Amerikassa, Euroopassa, Aasiassa ja Lähi-Idässä sekä Oseaniassa.

Tämän ansiosta Toyo Tires -yhtiö on luonut pysyvän maineen kaikkialla maailmassa. Ja ketkä tuntevat renkaat paremmin kuin ihmiset, jotka valmistavat ja myyvät niitä päivittäin? Euroopassa useiden lehtien testit ovat suositelleet Toyo Tires -renkaita, ja Yhdysvalloissa Pohjois-Amerikan renkaiden jälleenmyyjät ovat nimenneet Toyo Tiresin parhaaksi tuotemerkiksi ennätykselliset seitsemän kertaa vuoden 2000 jälkeen.

Lue lisää Toyo Tiresin yli 70-vuotisen historian merkkipaaluista.

Varaa huolto kätevästi

Tai jätä viesti yhteystiedot sivun kautta.