Auton määräaikaishuolto ja vuosihuolto, Kirkkonummi

Auton huolto takaa sinulle turvalliset kilometrit

Kun autosi on huollettu säännöllisesti, voit luottaa siihen, että sillä on turvallista ajaa. Huollamme kaikki automerkit, myös sähköautot, ammattitaidolla.

Noudatamme aina tarkasti kullekin automerkille ja -mallille laadittuja huolto- ja korjausohjeita ja päivitämme autojen sähköiset huoltokirjat huoltojen yhteydessä. Olemme liittyneet Ovio-palveluun, että voimme palvella sinua entistä paremmin.

Säästä aikaa ja teetä samalla autosi katsastus

Voit teettää autosi katsastuksen määräaikaishuollon yhteydessä. Meiltä saat myös katsastuksessa tarvittavat OBD- sekä bensiini- ja dieselmoottoreiden pakokaasutodistukset. Ne ovat voimassa kolme kuukautta testistä. Saat sijaisauton käyttöösi katsastuksen ajaksi.

Ajallaan tehty huolto on edullista

Auton määräaikaishuolto kannattaa tehdä ajallaan. On edullisempaa huoltaa auto säännöllisesti kuin korjata sen rikki menneitä osia.

Käyttämämme varaosat täyttävät autonvalmistajien määrittelemät laatuvaatimukset. Valmistajan voimassa olevat tehdastakuut säilyvät huoltomme jälkeen.

alldata logo
Autodata logo

Määräaikaishuolto

Määräaikaishuolto on auton valmistajan määrittelemä huolto-ohjelma. Sitä noudattamalla varmistetat, että autosi pysyy kunnossa ja sen arvo säilyy. Auton takuu säilyy, vaikka huollon teettää merkkiliikkeen ulkopuolella.

Muista huollattaa autosi säännöllisesti. Noudatamme valmistajan huolto-ohjeita (right to repair).

Suosittelemme korkealaatuisilla BG-tuotteilla tehtyä karstanpoistoa määräaikaishuollon yhteydessä. BG-tuotteet takaavat autosi toiminnan Pohjolan karuissa olosuhteissa ympäri vuoden.

Kun kaiken on mentävä putkeen, niin täytyy myös autojen huoltojen sujua joustavasti. Siksi olemme luottaneet C & G Servicen palveluihin jo yli 10 vuotta

Aki Välimäki

uvputki.fi

Varaa aika määräaikaishuoltoon!

Valikko