C&G Service Oy logo

0400915766

Sähköautot ja hybridit – huolto- ja korjauspalvelut

Sertifioitua huolto- ja korjauspalvelua kaikille merkeille

Viallisella sähkö- tai hybridiautolla ei ole turvallista jatkaa ajamista. Jos autossasi ilmenee vikaa, tarkastuta se mahdollisimman nopeasti alan ammattilaisella.

C&G Service kuuluu e-Expert-korjaamoiden ketjuun. Työmme laadun takaa sertifioitu sähkö- ja hybridiautojen huolto- ja korjauspalvelu.

Huollamme ja korjaamme sähkö- ja hybridiautot, merkistä riippumatta, aina määräaikaishuolloista korkeajänniteakuston vaihtoon asti.

Asentajamme palvelevat sinua ammattitaidolla

Asentajamme ovat korkeajännitetyöskentelyyn valtuutettuja, koulutettuja ja perehdytettyjä ammattilaisia. He etsivät ja korjaavat myös vaativimmat viat. Palveluumme kuuluvat muun muassa

  • Korkeajännitevikojen haut.
  • Korkeajännitekomponenttien vaihdot.
  • Korkeajännitteisten osien korjaukset.
    Vaihdamme esimerkiksi vaihteiston sisäiset osat autoissa, joissa sähkömoottori on osa vaihteistokokonaisuutta.
  • Akustojen vaihdot.
    Tilaamme maahantuojalta alkuperäisen akuston ja asennamme sen autoosi valmistajan laatimien ohjeiden mukaisesti.
[bsf-info-box icon=”Defaults-info” icon_size=”32″ icon_color=”#111111″ title=”e-Expert-korjaamo”]e-Expert-korjaamot tarjoavat sertifioitua huolto- ja korjauspalvelua kaikille sähkö- ja hybridiajoneuvoille.

e-Expert–konseptiin kuuluvissa korjaamoissa on sähköajoneuvojen tekniikkaan koulutettu henkilöstö ja ajantasainen korjaamovarustus.

Teemme määräaikaishuollot ja korjaukset merkistä riippumatta autonvalmistajan ohjeiden mukaisesti, jolloin myös ajoneuvon mahdollinen tehdastakuu säilyy.

e-Expert-korjaamosta asiakas saa aina mukaansa huollon tai korjauksen yhteydessä täytetyn sähköajoneuvon tarkastuslomakkeen.[/bsf-info-box]