BG Service Center logo

Automaattivaihteiston öljynvaihto laadukkailla BG-tuotteilla

Huollata automaattivaihteistosi meillä C & G Servicessä valtuutetussa BG-huoltopisteessä Kirkkonummella. BG Products valmistaa tuotteita, jotka tunnetaan maailmanlaajuisesti korkeasta laadusta ja toimivuudesta.

100-prosenttinen öljynvaihto

Automaattivaihteiston öljynvaihdon voi tehdä monella tavalla. Tutkimusten mukaan noin 40 prosenttia vanhasta öljystä jää järjestelmään, kun automaattivaihteiston öljyt vaihdetaan perinteisin menetelmin eli valuttamalla ja täyttämällä.

Kun automaattihuolto tehdään BG PXT -öljynvaihtolaitteella, ei vanhoista öljyistä jää rippeitä häiritsemään vaihteiston toimintaa. Huoltopalvelussa ylimääräistä öljyä ei käytetä järjestelmän huuhtelun, vaan vanha likaantunut öljy vaihdetaan nopeasti ja siististi uuteen.

Öljyntehostaja pidentää vaihteiston käyttöikää

Huollon jälkeen uuden öljyn sekaan lisätään laitteen avulla automaattivaihteiston öljyntehostaja-ainetta, joka pidentää öljyn käyttöikää ja suojaa vaihteistoa pitempään. Säännöllisillä BG-öljynvaihtohuolloilla voidaan ennaltaehkäistä valtaosa mahdollisista automaattivaihteiston vioista.

BG-menetelmä sopii perinteisille automaattivaihteistoille, portaattomille vaihteistoille ja kaksoiskytkinvaihteistoille.

Säännöllinen huolto ehkäisee kulumia

Nykyaikaiset automaattivaihteistot ovat monimutkaisia laitteita, joiden pitää toimia äärimmäisen kuorman, kuumuuden, paineen ja kitkan rasittamina. Normaalissa käytössä automaattivaihteisto tuottaa ajan kuluessa miljoonia pienen pieniä hankaavia metallipartikkeleita, jotka kulkeutuvat vaihteiston läpi öljyn mukana.

Jos automaattivaihteistoa ei säännöllisesti huolleta, aiheutuu kulumia, jotka voivat johtaa osien rikkoutumiseen, ylikuumenemiseen tai täydelliseen hajoamiseen.

Premium-tason huoltopalvelua autoilijoille

BG Service Center -huoltopalvelut on tarkoitettu niille autoilijoille, jotka etsivät korkealaatuisempaa huoltopalvelua kuin tyypillisesti on tarjolla.

Varaa aika. Tervetuloa huoltoon!

Öljynvaihdon toimenpiteet

BG-öljynvaihto alkaa automaatin venttiilien runkojen, momentinmuuntimen, öljykaukalon, kytkinpakan ja suodattimen verkon puhdistamisella. Vaihteisto puhdistetaan BG 106E -huoltokemikaalilla.

BG-laite poistaa kaiken vanhan öljyn ja puhdistusaineen sekä lisää uutta ATF-öljyä tarkalleen oikean määrän. Huollon jälkeen uuden öljyn joukkoon lisätään kemikaalia, joka pitää tiivisteet elastisina ja estää tehokkaasti vaihteistoöljyn hapettumista.

Huolto on kannattava sijoitus automaattivaihteiston kunnossa pysymiseen.

Kirkkonummi autohuolto

C & G Service Oy IconC & G Service Oy

4,7 74 arvostelua

BG-huoltopalveluitamme:

  • Polttoaine- ja ilmajärjestelmä
  • Moottori
  • Pakokaasun jälkikäsittely
  • Vaihteisto- ja voimansiirto
  • Ohjaustehostin
  • Jäähdytin
  • Jarrut
  • Ilmastointi
  • Ajovalot
  • Akku
Valikko