C&G Service Oy logo

0400915766

Nyt on hyvä hetki tuoda auto huoltoon. Meillä voit asioida turvallisesti ilman pelkoa koronaviruksen leviämisestä. Varaa aika, p . 09 221 1001, täytä verkkosivuillamme oleva lomake tai lähetä WhatsApp-viesti

Desinfioimme kaikkien huollossa käyneiden autojen kosketuspinnat. Puhdistamme erityisen hyvin myös kaikki korjaamomme tilat ja käsin kosketeltavat pinnat.

Ilmainen auton nouto ja palautus

Tarvittaessa voimme järjestää auton tuomisen ja noutamisen ilman, että tapaamme kasvokkain. Noudamme autosi määräaikaishuoltoon ja palautamme sen veloituksetta 10 kilometrin säteellä korjaamoltamme. Pitemmistä matkoista on mahdollista sopia erikseen.

Palveluita tarpeen mukaan

Meiltä saat muun muassa auton ilmastoinnin huollon, perushuollon ja katsastuspalvelun. Jos et löydä sopivaa palvelua verkkosivuiltamme, ota yhteyttä, niin räätälöimme sinulle juuri sellaisen palvelun, kuin tarvitset.

Toimi nopeasti, ennen kuin ruuhkat alkavat! Palvelemme sinua maanantaista perjantaihin klo 7–17. Jätä viesti (asiakaspalvelu@cgs.fi) tai soita numeroon 092211001. Tervetuloa huoltoon!