Autohuolto Kirkkonummi

C & G Service Kirkkonummi – Kaikki palvelut autollesi yhden pysähdyksen taktiikalla

Tarvitsetpa sitten auton määräaikaishuoltoa, ohjauskulmien säätöä, ilmastoinnin huoltoa, renkaiden vaihtoa tai uudet talvirenkaat, Oplu opetuspolkimen asennusta, saat meiltä kaikki korkealaatuiset autohuolto- ja autokorjaamo-palvelut – joustavasti ja ammattitaidolla.

Huollamme kaikki merkit, myös sähköautot ja hybridit.

Viiden tähden autokorjaamo -palvelua

Asiakkaamme ovat luottaneet ammattitaitoiseen palveluumme jo yli 20 vuoden ajan. Autoasi-ketjun laatutestissä saimme täydet viisi tähteä.

Olemme saaneet kiitosta erityisesti ystävällisestä ja nopeasta palvelusta ja ensiluokkaisesta työstä. Niistä emme tingi. Katso Googlen arvosteluista, mitä muuta asiakkaamme meistä sanovat.

Yksilöllistä huolenpitoa autollesi

Säännöllinen autohuolto pitää sinut tien päällä. Selvitämme ja korjaamme isommatkin viat.

Tarjoamme myös rengashotelli-palvelun: voit säilyttää renkaasi meillä niin kauan, kun ne on taas aika vaihtaa takaisin.

Auton katsastus nyt saman katon alta

Katsastamme autosi halutessasi määräaikaishuollon yhteydessä. Saat katsastuksessa tarvittavat OBD- sekä bensiini- ja dieselmoottoreiden pakokaasutodistukset, jotka ovat voimassa kolme kuukautta testistä.

Autonhuolto osaksi sujuvaa arkea

Mielestämme auton huollon tulee häiritä arkea mahdollisimman vähän. Voit tuoda autosi meille ennen töihin menoa ja hakea sen työpäivän jälkeen. Saat meiltä sijaisauton huollon ajaksi.

Palvelemme sinua suomeksi tai ruotsiksi, kumpi vain tuntuu sinusta luontevammalta.

Varaa nyt aika laatuhuoltoon!

Katso myös Rengastyöt-palvelumme ja varaa aika rengastöihin. Rengasliike Kirkkonummi, C & G Service Oy, on avoinna maanantaista perjantaihin klo 7:00–17:00.

4,7 75 Google arvostelua

 • Avatar K. K. ★★★★★
  C&G Service on ammattitaitoinen ja erittäin asiakaspalveluhenkine … Lue lisään täyden palvelun autokorjaamo. Olen käyttänyt C&G:n palveluita useasti, ja aion jatkossakin tehdä niin. Korjaamon ammattitaito ja rehellinen palvelu on myös tarjonnut minulle toisen mielipiteen kun jostain syystä en ole merkkikorjaamon lausuntoon luottanut. C&G on myös ainut tietämäni autokorjaamo josta saa kattavan vastauksen sähköpostiin ja ajallaan! Huippu tyyppejä!
 • Avatar Risto Rulamo ★★★★
  Haluavat tehdä huolellisesti työnsä. Suosittelen! … Lue lisää
 • Avatar Matti Vaarna ★★★★★
  Todella toimiva
  Hinta laatu suhde todella kohdillaan
  … Lue lisää
 • Avatar Abu al-kirssan ★★★★★
  Vastuullinen paja, suosittelen ehdottomasti!
BG Service Center logo

Olemme BG Service Center, josta saat kaikki korkealaatuiset BG-tuotteilla tehtävät huoltopalvelut.

Autoasi-ketju logo

Tärkeä kumppanimme on Autoasi-ketju, jonka palveluista hyödynnämme aktiivisesti mm. varaosalogistiikkaa, koulutusta ja huollon rahoituksen ratkaisuja.

Autohuoltopalvelut kattavasti samalta toimijalta

Olemme modernisti verkottunut ’yhden pysähdyksen’ toimija. Saatte kauttamme kätevästi teetetyiksi henkilö- ja pakettiauton huolto- ja korjaustyöt. Lisäksi voitte hankkia täydentäviä palveluja kuten ohjauskulmien säädöt sekä rengastyöt. Harvinaisemmissa huoltotarpeissa, esimerkiksi korikorjaustilanteissa, voimme vinkittää tuttuja yhteistyökumppaneitamme.

Pidämme henkilöstömme ammattitaidon ja välineemme aina ajan tasalla. Sen myötä tekninen laatumme pysyy kunnossa ja palvelun kokonaistaloudellisuus hyvänä.

Varaa aika huoltoon

Voit kysyä vapaita huoltoaikoja myös suoraan asiakaspalvelustamme!

Tarkista renkaiden kulutuspinta

Renkaiden vaihdon aika lähestyy. Missä kunnossa sinun kesärenkaasi ovat? Lain mukaan kesärenkaiden kulutuspinnan pääurien syvyyden on oltava vähintään 1,6 mm. Märissä olosuhteissa, vesiliirron välttämiseksi, kulutuspintaa tarvitaan vähintään 4 mm. Jos haluat vaihtaa kuluneiden tilalle uudet renkaat, jotka varmasti kestävät, meiltä…

Onko autosi kunnossa ja valmis talvikeleille?

Varaa aika huoltoon alkuvuodeksi jo nyt, niin laitamme autosi kuntoon ennen kovien pakkasten tuloa: 092211001, asiakaspalvelu@cgs.fi. Tarkista ainakin nämä: Toimivatko tuulilasinpyyhkijät hyvin ja ovatko pyyhkijöiden varret ja sulat ehjät? Kuluneet pyyhkijät voit vaihtaa meillä laadukkaisiin Boschin pyyhkijöihin. Toimivatko autosi valot…
Valikko