C&G Huolto

Autohuolto Kirkkonummi

C & G Service Kirkkonummi – Kaikki palvelut autollesi yhden pysähdyksen taktiikalla

 

Tarvitsetpa sitten auton määräaikaishuoltoa,
ohjauskulmien säätöäilmastoinnin huoltoarenkaiden vaihtoa tai uudet talvirenkaatOplu opetuspolkimen asennusta, saat meiltä kaikki korkealaatuiset autohuolto- ja autokorjaamo-palvelut – joustavasti ja ammattitaidolla.

Huollamme kaikki merkit, myös sähköautot ja hybridit.

Viiden tähden autokorjaamo -palvelua

 

Asiakkaamme ovat luottaneet ammattitaitoiseen palveluumme jo yli 20 vuoden ajan. Autoasi-ketjun laatutestissä saimme täydet viisi tähteä.

Olemme saaneet kiitosta erityisesti ystävällisestä ja nopeasta palvelusta ja ensiluokkaisesta työstä. Niistä emme tingi. Katso Googlen arvosteluista, mitä muuta asiakkaamme meistä sanovat.

Yksilöllistä huolenpitoa autollesi

Säännöllinen autohuolto pitää sinut tien päällä. Selvitämme ja korjaamme isommatkin viat.

Tarjoamme myös rengashotelli-palvelun: voit säilyttää renkaasi meillä niin kauan, kun ne on taas aika vaihtaa takaisin.

 

Autonhuolto osaksi sujuvaa arkea

Mielestämme auton huollon tulee häiritä arkea mahdollisimman vähän. Voit tuoda autosi meille ennen töihin menoa ja hakea sen työpäivän jälkeen. Saat meiltä sijaisauton huollon ajaksi.

Palvelemme sinua suomeksi tai ruotsiksi, kumpi vain tuntuu sinusta luontevammalta.

Auton katsastus nyt saman katon alta

Katsastamme autosi halutessasi määräaikaishuollon yhteydessä. Saat katsastuksessa tarvittavat OBD- sekä bensiini- ja dieselmoottoreiden pakokaasutodistukset, jotka ovat voimassa kolme kuukautta testistä.

Varaa nyt aika laatuhuoltoon!

Katso myös Rengastyöt-palvelumme ja varaa aika rengastöihin. Rengasliike Kirkkonummi, C & G Service Oy, on avoinna maanantaista perjantaihin klo 7:00–17:00.

C & G Service Oy IconC & G Service Oy

Pilvijärventie 45

4,7 107 reviews

 • Avatar Panu Vehniäinen ★★★★★ 8 months ago
  Täältä saa hyvää palvelua, laadukasta huoltoa autolle ja asiallisin hinnoin. Kokemusta usean auton huollattamisesta täällä, joka kerta mennyt hienosti.
 • Avatar ishak al-kirssan ★★★★★ 10 months ago
  Paras palvelu paikka on hieman kaukana mutta on sen arvosta että tulen kaukaa nykypäivänä ei löydy näin luotettavaa ja hyvää korjaamoa
 • Avatar Tapio Kaunisto ★★★★★ 3 years ago
  Ammattitaitoinen, tinkimätön ja ystävällinen palvelu. Suosittelen väkevästi.
 • Avatar K. K. ★★★★★ a year ago
  C&G Service on ammattitaitoinen ja erittäin asiakaspalveluhenkinen täyden palvelun autokorjaamo. Olen käyttänyt C&G:n palveluita useasti, ja aion jatkossakin tehdä niin. Korjaamon ammattitaito ja rehellinen palvelu on myös tarjonnut … More minulle toisen mielipiteen kun jostain syystä en ole merkkikorjaamon lausuntoon luottanut. C&G on myös ainut tietämäni autokorjaamo josta saa kattavan vastauksen sähköpostiin ja ajallaan! Huippu tyyppejä!

BG Service Center logo

Olemme BG Service Center, josta saat kaikki korkealaatuiset BG-tuotteilla tehtävät huoltopalvelut.

Autoasi logo

Tärkeä kumppanimme on Autoasi-ketju, jonka palveluista hyödynnämme aktiivisesti mm. varaosalogistiikkaa, koulutusta ja huollon rahoituksen ratkaisuja.

Autohuoltopalvelut kattavasti samalta toimijalta

Olemme modernisti verkottunut ’yhden pysähdyksen’ toimija. Saatte kauttamme kätevästi teetetyiksi henkilö- ja pakettiauton huolto- ja korjaustyöt. Lisäksi voitte hankkia täydentäviä palveluja kuten ohjauskulmien säädöt sekä rengastyöt. Harvinaisemmissa huoltotarpeissa, esimerkiksi korikorjaustilanteissa, voimme vinkittää tuttuja yhteistyökumppaneitamme.

Pidämme henkilöstömme ammattitaidon ja välineemme aina ajan tasalla. Sen myötä tekninen laatumme pysyy kunnossa ja palvelun kokonaistaloudellisuus hyvänä.

Voit kysyä vapaita huoltoaikoja myös suoraan asiakaspalvelustamme!

Sähkö- ja hybridiautot

Sähkö- ja hybridiautot Huollamme ja korjaamme sähkö- ja hybridiautot, aina määräaikaishuolloista korkeajännite akuston vaihtoon asti. Sähkö- ja hybridiajoneuvot ovat yleistyneet ja jatkavat yleistymistään, jonka johdosta

Tarkista renkaiden kulutuspinta

Renkaiden vaihdon aika lähestyy Missä kunnossa sinun renkaasi ovat? Lain mukaan kesärenkaiden kulutuspinnan pääurien syvyyden on oltava vähintään 1,6 mm. Märissä olosuhteissa, vesiliirron välttämiseksi, kulutuspintaa

Onko autosi kunnossa ja valmis talvikeleille?

Varaa aika huoltoon alkuvuodeksi jo nyt, niin laitamme autosi kuntoon ennen kovien pakkasten tuloa: 092211001, asiakaspalvelu@cgs.fi. Tarkista ainakin nämä: Toimivatko tuulilasinpyyhkijät hyvin ja ovatko pyyhkijöiden

Siinä kaikki artikkelit tällä kertaa.

Me rakastamme kaikkia autoja merkistä riippumatta, ja siksi myös huollamme niitä suurella sydämellä.

Huollatettuasi autosi meillä, viat tulevat varmasti korjatuiksi ja autosi takuu säilyy entisellään.

Tarvitsetko korotonta maksuaikaa? Autoasi -rahoituspalvelulla saat sen kätevästi.

Haluatko tasapainottaa kukkarosi kuormahuippuja? Hyödynnä nyt Autoasi Rahoitus -palvelua. Voit saada jopa kolme kuukautta korotonta maksuaikaa kolmessa erässä.

Saat palvelun käyttöösi kätevästi korjaamokäynnin yhteydessä. Voit valita laskun, kun haluat maksaa ostoksesi kerralla, tai osamaksun, kun haluat maksaa joustavammin.

Sijaisauto huollon ajaksi

Sijaisautopalvelumme varmistaa, että arjen rutiinit eivät häiriinny, vaikka auto olisi huollettavana. Sijaisautoja on meillä saatavilla sekä manuaali- että automaattivaihteisina.

Meiltä löytyy sijausautovalikoimasta myös erittäin haluttuja sähköautoja. Kysy lisää sijausatovalikoimastamme ja varataan niistä sinulle sopivin!